Data Consult SRL
SafanDarley
Abkanturi servo-electrice

 

SafanDarley

E-Brake-ul Original: cu forte cuprinse intre 20 si 300 tone
SafanDarley ofera gama cea mai mare din lume de abkanturi servo electronice. In calitate de inventator al acestui principiu de actionare al abkanturilor, SafanDarley a continuat sa isi mareasca avansul tehnologic si sa ramana pe prima pozitie ca furnizor de abkanturi servo electronice. Astfel au fost dezvoltate abkanturi cu forte intre 20 si 300 tone si lungimi utile de lucru intre 850 mm si 4100 mm.

Indoirea tablelor cu E-standardele SafanDarley
Sistemul de actionare servo electronic bazat pe principiul scripetelui asigura o distributie uniforma a fortelor de-a lungul traversei mobile, astfel incat in 95% din cazuri nu este necesar un sistem anti-deflectie (sistem de bombare) a mesei. Timpii de ciclu sunt redusi cu 30% fata de abkanturile hidraulice traditionale.
Acesta este E-standardul nostru in eficienta!

Absenta totala a elementelor hidraulice face din abkanturile E-Brake SafanDarley utilaje prietenoase cu mediul inconjurator. Nu exista nici un risc de poluare cu ulei si consumul redus de energie electrica inseamna mai putine emisii de CO2.
Acesta e E-standardul nostru in ecologie!

Fiecare abkant SafanDarley E-Brake este cu pana la 50% mai eficient din punct de vedere energetic decat un abkant hidraulic.Abkantul consuma energie electrica doar in momentul in care grinda superioara este in miscare, adaica atunci cand efectiv se realizeaza o indoire.
Acesta e E-standardul nostru in economie!

Noua generatie de controlere SafanDarley E-Control cu ecran tactil este inegalabila din punct de vedere al usurintei in operare. Dotari optionale suplimentare inlcud vizualizare grafica 2D si 3D, simulare de indoire 2D si chiar programare 3D. Intuitiv, simplu su super-rapid.
Acesta e E-standardul nostru in ergonomie!

Aruncati o privire la modelele E-Brake
SafanDarley E-Brake 35-130T
SafanDarley E-Brake 150-200T

Aruncati o privire la modelele E-Brake B
SafanDarley E-Brake B 20-100T

Aruncati o privire la modelele E-Brake Dual Drive
SafanDarley E-Brake 300T Dual Drive

Aruncati o privire la modelele E-Brake Ergonomic
SafanDarley E-Brake Ergonomic

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus