Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

 

Prese orizontale Digibend

Euromac
Prese CNC pentru indoit tabla

 

De ce sa va blocati abkantul pentru indoirea pieselor de mici dimensiuni si a tablelor groase? Cu o presa hidraulica de indoit EUROMAC, puteti face aceste operatii mai bine, mai usor, si mai ieftin! Masinile noastre de indoit orizontale va ofera capabilitati multiple pentru indoire, fara riscul de a va distruge sculele scumpe de pe abkant. Masinile de indoit EUROMAC sunt usor de programat, facile in exploatare, iar costurile de exploatare sunt surpinzator de reduse. In plus, puteti salva in memoria masinii secventele de indoire. Masina hidraulica de indoit tabla EUROMAC nu trebuie sa lipseasca de pe langa nici un abkant.

Cand construim masinile de indoit, folosim doar componente de mare precizie si cu o durabilitate ridicata. De exemplu, masa masinii de indoit este prelucrata dintr-o singura bucata de fonta Meehanite® care este garantata 5 ani. Adaugati la aceasta hidraulica si electronica noastra de inalta calitate, si veti avea o masina solida, construita sa va ofere o exploatere de lunga durata lipsita de probleme.

Euromac Euromac Euromac

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus