Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

 

Masini de stantat

Euromac
Prezentare

 

Euromac Euromac

Proiectarea ingenioasa a produselor si tehnicile de productie inovative au permis EUROMAC sa creeze o serie de prese de stantat care dispun de foarte multe optiuni la un pret foarte atractiv. Incepand cu interfata de programare CNC intuitiva si continuand cu flexibilitatea sistemelor de scule acceptate, sistemele de stantare EUROMAC includ multe facilitati extrem de utile pe care te-ai astepta sa le gasesti doar la masini al caror pret este dublu.

Presele hidraulice de stantat EUROMAC sunt proiectate pentru acuratete si fiabilitate in exploatare. Pentru realizarea acestor calitati incepem cu un cadru C monobloc din fonta nodulara normalizata (Meehanite®), in care inglobam apoi technicile moderne de prelucrare care asigura o precizie absoluta de stantare.

Oriunde va veti uita noi am inglobat in produsele noastre calitate pentru a mari productivitatea in fabrica dumneavoastra.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus