Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

Masini de stantat

Euromac
Tehnologie

 

Presele hidraulice de stantat EUROMAC sunt proiectate pentru a oferi acuratete si fiabilitate.

  • Cadrul monobloc din fonta normalizata (Meehanite®) - 65 Kg/mm2 practic elimina deflectia si miscarile laterale, asigurand o stantare precisa. Cadrul este normalizat in cuptoare mari, astfel eliminandu-se tensiunile interne si conferindu-i-se stabilitate optima. Toate cadrele EUROMAC au fost proiectate prin metoda elementelor finite.
  • Cilindrul hidraulic integrat in structura cadrului, este construit direct in structura monobloc a capului de stantare, asigurand o aliniere rigida si precisa, ceea ce reduce uzura sculelor si creeaza o aliniere perfecta intre poanson si matrita. Sistemul foarte lung de ghidare a sculei este durificat si integrat in structura masinii pentru o durata de viata maxima (CE Patent n° 0563444).
  • Sistemul de autoindexare: EUROMAC a adaugat sistemul de rotire completa a sculelor la toate masinile. Statiile "Multitool" 4-6-10 , ca si sculele singulare, pana la statia D cu diametrul maxim de 88,9 mm, pot fi pozitionate sub orice unghi de orientare. Sistemul de autoindexare permite obtinerea unei flexibilitati marite: orice unghi intre 0 si 360 grade cu increment de 0,1 grade, si orice tip de decupare.
  • Sistemul CPS (Control Programmable Speed) de viteza programabila controlata permite ca viteza sculei sa fie reglata pentru a se adapta la orice tip de aplicatie. In plus, pozitionarea foarte precisa a poansonului la punctul inferior la fiecare cursa, duce la posibilitatea executarii de operatii ca: filetare, rontaire, indoire, deformare, nervurare si marcare.
  • Software-ul de control TopPunch®, foarte usor de utilizat, suporta in intregime functia de autoindexare si face ca programarea sa fie simpla, rapida si intuitiva. PC - ul industrial functioneaza sub Windows® si este capabil de "multitasking": permite scrierea de noi programe in timp ce masina functioneaza.
  • Fisiere DXF generate de clienti, sau orice alt format de desene, poate fi convertit in cod CNC EUROMAC cu ajutorul pachetelor externe CAD-CAM , disponibile la orice distribuitor de astfel de produse. Aceasta va permite sa mentineti solutia "software" curenta, sau sa alegeti una care sa va satisfaca cerintele de flexibilitate.
  • Daca dispuneti de un modem si aveti acces la linii de comunicatii care pot oferi o transmisie de date corespunzatoare catre noi, puteti beneficia de sistemul "teleservice" EUROMAC Tele-Service (TSN), cea mai rapida cale de conectare intre masina dvs. si Service-ul EUROMAC , minimizand astfel timpii de interventie in cazul unei defectiuni.
  • Dupa ce calculatorul calculeaza pozitiile corespunzatoare, clestii sunt pozitionati automat in aceleasi puncte inainte de fiecare program (solutie in curs de patentare). Cei doi clesti standard au o deschidere de 7 mm pe masinile ZX si 11 mm pe MTX . Aceasta facilitate este oferita numai la aceste doua modele de masini.
  • Gresarea automata este optionala, pentru sculele singulare cu canale de ungere si Multitool-uri.
  • Consum redus de energie: sistemul hidraulic inovator (in curs de patentare) permite executarea tuturor functiilor sistemului CPS la numai 7.5 kW pentru modelele MTX si ZX. Masina BX are un cosum redus de asemenea, de 6kW.
Euromac Euromac Euromac Euromac

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus