Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

 

Masini de stantat

Euromac
Aplicatii

 

Situatia este clara: dumneavoastra trebuie sa produceti componente din ce in ce mai complexe cu o calitate din ce in ce mai mare si intr-un timp si la un pret din ce in ce mai mici!

Euromac Euromac Euromac Euromac Euromac

Raspunsul este EUROMAC cu o masina inovativa care este orientata catre flexibilitate pentru:

- O varietate mare de materiale cum ar fi otel normal, otel inoxidabil, aluminiu, bronz, cupru, in oricare ordine ar fi ele.
- O varietate mare de formate standard de tabla (1000 x 2000 - 1250 x 2500 - 1500 x 3000 mm) ca si formate agabaritice precum si bare, platbande pana la lungimi de 10.000 mm, accesul la masina pentru acestea fiind mult facilitat pe trei parti datorita cadrului monobloc de tip C.
- O mare varietate de scule tip Thick Turret (pana la dimensiunea D - ? 88,90 mm), multitool-uri cu 4 - 6 - 10 scule si adaptor pentru scule tip Trumpf ®.
- O mare varietate de aplicatii: Masinile EUROMAC stanteaza, rontaie, deformeaza, fileteaza, graveaza, marcheaza, nervureaza, indoaie, extrudeaza sau produc fante de aerisire, site.
- O forta de stantare maxima de 300 kN pentru procesarea tablelor mai groase sau cu rezistenta specifica mai mare, pentru stantarea de gauri mai mari dintr-o singura lovitura in loc de rontaire si pentru posibilitatea folosirii unei game mai largi de scule speciale care necesita forte mai mari.

Intrebati reprezentanta locala despre cum poate EUROMAC sa va ajute in aplicatiile dumneavoastra specifice.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus