Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

 

Masini de decupat colturi

Euromac
Masini de decupat colturi cu unghi variabil VA 220/6 R

 

Schimbati-va unghiul de vedere asupra tehnologiei de decupat colturi si experimentati flexibilitatea unei masini de decupat colturi cu unghi variabil de o mare precizie si usurinta in exploatare, cu reglaj automat al jocului de taiere la orice unghi ales de dumneavoastra.

Masini de decupat colturi cu unghi variabil Masini de decupat colturi cu unghi variabil Masini de decupat colturi cu unghi variabil

Descriere tehnica:

 • Cutite cu unghi variabil intre 30° si 140°. Pentru masinile cu optiunea Multi-Station, unghiul poate fi setat asimetric, fiecare pereche de cutite (stanga, dreapta) putand fi reglate independent.
 • Reglajul automat al jocului de taiere (Patent European Nr. 1.214.004), pentru asigurarea unor taieri perfecte intr-o varietate larga de materiale si grosimi (de la 1 la 6.5mm). Se elimina astfel bavurile de taiere si timpul necesar reglajului. Acestea conduc la o productivitate ridicata si reducerea timpilor morti.
 • Rigiditatea absoluta este asigurata de cadrul monobloc din fonta normalizata Meehanite® (65kg/mm ) care incorporeaza un sistem de ghidare cu 3 elemente, sistem ce asigura o taiere de calitate ridicata si o durata de viata foarte lunga a cutitelor.
 • Lubrifierea automata a ghidajelor laterale si a coloanei centrale reduce substantial cerintele de intretinere.
 • Alinierea fixa a cutitelor superioare si inferioare printr-o legatura creata cu ajutorul unor bride rigide garanteaza paralelismul perfect al cutitelor si dupa reglajul unghiului.
 • Cinci cilindrii hidraulici asigura pozitionarea unghiului cutitelor astfel incat sa previna actionarea accidentala a masinii inainte ca lamele cutitelor sa fie ferm blocate.
 • Cutitele reversibile din otel HSS (K110 / D2) sunt disponibile in 30° and 60° cu configuratie pozitiva (taierea incepe de la capatul din fata) sau in configuratie negativa (taierea incepe de la capatul din spate ). Acest lucru va asigura un plus la durata de viata a cutitelor.
 • Puteti alege cu usurinta intre modul de lucru cu cursa continua sau cursa pas cu pas. Acest mod de lucru va permite copierea pieselor de referinta sau lucrul cu aplicatii speciale.
 • Aceasta facilitate este si mai utila prin folosirea reglajului cursei care limiteaza cursa la o valoarea prestabilita. Puteti realiza astfel decupaje care sa nu fie neaparat pozitionate la coltul tablei ci pot fi pozitionate oriunde pe marginea tablei. Cu ajutorul reglajului cursei puteti optimiza ritmul de lucru prin reducerea timpului necesar pentru realizarea unei taieri.
 • Taierea continua nelimitata este posibila prin pozitionarea ghidajelor laterale perfect aliniate cu linia unuia dintre cutite. Pe masura ce impingeti materialul spre cutite acesta este ghidat permanent pe lateral.
 • Un ecran de protectie robust realizat din Macrolon va ofera o vizibilitate foarte buna asupra ariei de lucru, protejandu-va in acelasi timp si impotriva riscului introducerii mainilor in zona de actiune a cutitelor.
 • Scalele de masurare de mare precizie, realizate din bronz, va ajuta la reglajul rapid si precis al masinii si raman perfect lizibile si dupa ani de functionare a masinilor.
 • Cilindrii de blocare a tablei taiate, mentin tabla presata pe toata durata procesului de taiere pentru a elimina orice miscare a ei in timpul taierii.
 • Stopuri interne optionale pot reduce si mai mult timpul necesar reglajelor.

 

Detalii tehnice VA-220/6R
Lungimea cutitelor (mm.) 220
Reglajul jocului de taiere Automatic
Grosimea maxima a tablei taiate (mm.):
R= 42 kg/ mmÂ
R= 60 kg/ mmÂ
6,5
5
Unghiul de taiere Intre 30° to 140°
Curse p minut:
- La taierea pe lungimea maxima
- La taiere pe lungimea de 50mm

50
80
Dimensiunile mesei de lucru (mm.) 950 x 790
Inaltimea mesei de lucru (mm.) 900
Dimensiuni de gabarit (mm.) (L x W x H) 950 x 860 x 1.200
Greutate (kg.) 950
Puterea motorului (kW CP) 4 - 5,5
Capacitatea rezervorului de ulei  (lt.) 35

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus