Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

 

Masini de decupat colturi

Euromac
Masini de decupat colturi cu unghi fix FA-200/6 si FA-200/4

 

Chiar si modelul nostru de baza are facilitati si optiuni cu care competitiei ai este greu sa se compare.

Masini de decupat colturi cu unghi fix Masini de decupat colturi cu unghi fix Masini de decupat colturi cu unghi fix Masini de decupat colturi cu unghi fix

Descriere tehnica:

 • Cutite fixe pozitionate la 90° cu 14 tone de putere hidraulica.
 • Reglajul automat al jocului de taiere (Patent European Nr. 1.214.004), pentru asigurarea unor taieri perfecte intr-o varietate larga de materiale si grosimi (de la 1 la 6.5mm). Se elimina astfel bavurile de taiere si timpul necesar reglajului. Acestea conduc la o productivitate ridicata si reducerea timpilor morti.
 • Rigiditatea absoluta este asigurata de cadrul monobloc din fonta normalizata Meehanite® (65kg/mm? ) care incorporeaza un sistem de ghidare cu 3 elemente, sistem ce asigura o taiere de calitate ridicata si o durata de viata foarte lunga a cutitelor.
 • Lubrifierea automata a ghidajelor laterale si a coloanei centrale reduce substantial cerintele de intretinere.
 • Cutitele reversibile din otel HSS (K110 / D2) sunt disponibile in configuratie pozitiva (taierea incepe de la capatul din fata) sau in configuratie negativa (taierea incepe de la capatul din spate ). Acest lucru va asigura un plus la durata de viata a cutitelor.
 • Puteti alege cu usurinta intre modul de lucru cu cursa continua sau cursa pas cu pas. Acest mod de lucru va permite copierea pieselor de referinta sau lucrul cu aplicatii speciale.
 • Aceasta facilitate este si mai utila prin folosirea reglajului cursei care limiteaza cursa la o valoarea prestabilita. Puteti realiza astfel decupaje care sa nu fie neaparat pozitionate la coltul tablei ci pot fi pozitionate oriunde pe marginea tablei. Cu ajutorul reglajului cursei puteti optimiza ritmul de lucru prin reducerea timpului necesar pentru realizarea unei taieri.
 • Taierea continua nelimitata este posibila prin pozitionarea ghidajelor laterale perfect aliniate cu linia unuia dintre cutite. Pe masura ce impingeti materialul spre cutite acesta este permanent ghidat pe lateral.
 • Un ecran de protectie robust realizat din Macrolon va ofera o vizibilitate foarte buna asupra ariei de lucru, protejandu-va in acelasi timp si impotriva riscului introducerii mainilor in zona de actiune a cutitelor.
 • Scalele de masurare de mare precizie, realizate din bronz, va ajuta la reglajul rapid si precis al masinii si raman perfect lizibile si dupa ani de functionare a masinilor.
 • Cilindrii de blocare a tablei taiate, mentin tabla presata pe toata durata procesului de taiere pentru a elimina orice miscare a ei in timpul taierii.
 • Stopuri interne optionale pot reduce si mai mult timpul necesar reglajelor.

 

Detalii tehnice FA-200/4 FA-200/6
Lungimea Cutitelor (mm.) 200 200
Grosimea maxima a tablei (mm.):
R= 42 kg/ mm?
R= 60 kg/ mm?
4
3
6,5
5
Unghi fix de taiere 90° 90°
Curse pe minut:
- La lungimea maxima de taiere - La o lungime de taiere de 50mm.

50
65

50
65
Dimensiunile mesei de lucru (mm.) 850 x 600 850 x 600
Inaltimea mesei de lucru (mm.) 900 900
Dimensiuni de gabarit  (mm.) (L x W x H) 780 x 600 x 1.020 850 x 600 x 1.100
Greutate (kg.) 420
 
480
Puterea motorului (kW- CP) 4 - 5,5 4 - 5,5
Capacitatea rezervorului de ulei (lt.) 35 35

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus