Data Consult SRL
Contact

Masini de stantat tabla si masini de decupat colturi - Euromac S.p.A. Italia

 

Masini de decupat colturi

Euromac
Masini de decupat colturi Multi Notcher

 

Indiferent daca alegeti o masina EUROMAC cu unghi fix sau una cu unghi variabil, - statia suplimentara de lucru largeste gama de aplicatii ce pot fi realizate pe masina. Astfel puteti dispune de doua masini intr-una singura si puteti economisi spatiul din atelier.

Descriere tehnica:

  • Functionalitatea masinii cu unghi fix difera de functionalitatea masinii cu unghi variabil. Va rugam sa urmariti tabelul comparativ de mai jos pentru a vedea functionalitatile fiecarui model in parte. Exista o serie de functii ale masinii care pot fi realizate cu statia suplimentara dispusa la180° fata de unitatea de decupat colturi.
  • Decupari rectangulare cu dispozitivul special. Cu acest dispozitiv puteti decupa dreptunghiuri cu latimea de 25mm pe o lungime de pana la 150mm.
  • Indoiri de profile cu lungimea maxima de 415mm si grosime maxima de 5mm. O functie binevenita pentru piesele de mici dimensiuni, eliberandu-va abkantul CNC de sarcinile marunte.
  • Stantari de gauri cu dispozitivul de stantare. Acest dispozitiv adapteaza scule tip Trumpf® cu diametru maxim de 50mm. O functie aditionala foarte utila pentru piese care necesita si alte decupari decat cele de colturi.
  • Decupari de raze exterioare pe contur cu ajutorul dispozitivului multiplu de decupat raze .Raze de 3 - 5 - 8 - 10 - 12 - 15 mm.
  • Extensii de masa de lucru care permit prelucrarea cu precizie a pieselor cu dimensiunea de pana la 1500mm de la centrul sculei.
  • Pentru siguranta, viteza cilindrului se reduce la maxim 10mm/sec. daca statia suplimentara este activata. Bineinteles aceasta viteza poate fi reglata intre 0.1mm/sec si 10 mm/sec.
  • Un ecran solid de macrolon transparent acopera statia pentru evitarea accidentelor de munca.
  • Adancimea cadrului tip C de 270 mm permite stantarea de gauri oriunde in materiale cu latimea maxima de 540mm prin rotirea acestuia.

Pentru mai multe detalii va rugam sa urmariti tabele tehnice de mai jos.

Euromac Euromac
Tipul operatiei care poate fi realizata FA - MULTI 200/6 VA - MULTI 220/6R
Decupare cu Unghi Variabil   da
Stantare da da
Indoire   da
Decupare de Raze exterioare da da

Decupare Rectangulara

da da
Presare pana la 20 Tone. (metric)   da

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii legate de produsele prezentate la tel.: +40 268 306 366, completati formularul de la pagina de contact sau trimiteti un e-mail la office@data-consult.ro

Sus